Rijles categorie B (Auto)

De opleiding

Verkeersschool G. van der Heide volgt bij zijn rijopleidingen het CBR RIS lesplan. Dit is een lesplan dat de verschillende onderdelen van het verkeersdeelnemen stap voor stap doorneemt. U krijgt hierdoor de tijd, om de verschillende lesonderdelen apart te oefenen en te verwerken. Hierdoor ontstaat minder stress tijdens het lessen. De lessen worden gegeven in een BMW 320D of BMW X1.

Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en verzorgen dan ook goede en complete rijopleidingen. Onze rijschool behoort al geruime tijd tot de betere rijscholen voor de categorie B en BE binnen de regio. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al vele mensen met succes opgeleid voor het rijbewijs. Mocht je na het lezen van de informatie op onze site nog vragen hebben dan kun je die altijd via de mail of telefonisch stellen.

Lesduur & Lestijden

Wij hanteren 60 minuten per les. Er kan gekozen worden voor meerdere blokken achter elkaar. De leerling kan thuis opgehaald worden of indien gewenst ook op andere plaatsen, bijvoorbeeld op school of het werk. Dit alleen in Hoorn en omgeving. Daarnaast is het mogelijk u op een andere gewenste plek terug te brengen. Bij ons krijgt u met één uur rijles ook 60 minuten rijles.

Met onze jarenlange ervaring en bewezen opleidingstechnieken zorgen wij ervoor dat u de handvatten meekrijgt om uzelf veilig door het verkeer te bewegen. Wij leveren u een complete rijopleiding waarin u zich ontwikkelt tot een bekwame bestuurder. Er zijn andere rijscholen die met (les)prijzen stunten of lage uurtarieven berekenen, let op vaak rekenen deze rijscholen voor een lesuur 50 minuten ipv 60 minuten. Ook hier geldt dat goedkoop vaak duurkoop is. Bij ons krijgt u 60 min les per lesuur. Staar u niet blind op enkel het uurtarief, maar kijk ook na de slagingspercentages. Wij behoren al jaren tot de rijschool met het hoogste slagingspercentage van Noord Holland.  Een herexamen kost u al snel € 200,- a € 230,- extra.

 

Door onze gestructureerde wijze van lesgeven neemt u de aanwijzingen sneller op waardoor u eerder een volleert bestuurder bent. U gaat veiliger de weg op!

Klik hier voor de prijzen.

Wilt u zich aanmelden?

Aanmelden voor rijlessen bij verkeersschool van der Heide

Dat kan via deze button.

Verkeersschool Van der Heide behoort met haar slagingspercentage tot de top van de regio.

 

Rijlessen in Hoorn en RIS gecertificeerd